Αλαφούζος: Παριστάνω την Τρόικα στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Αλαφούζος: Παριστάνω την Τρόικα στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του «ερμηνεία» για την οικονομική κατάσταση της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων δήλωσε πως αισθάνεται σαν να είναι η Τρόικα της ομάδας, ενώ εξήγησε πως όποιες περικοπές και λύσεις συμβολαίων έγιναν με σκοπό τη μείωση του μπάτζετ σε βάθος διετίας.

«Ξεχνάτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ακόμα δίνει τη μάχη για την επιβίωση. Ο Παναθηναϊκός για τον οποίο συζητάμε δεν είναι ο κανονικός Παναθηναϊκός. Είναι ειδικές οι συνθήκες. Πολλές φορές μας ασκείται άδικη κριτική και πρέπει όλοι να το αναλογιζόμαστε αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαφούζος.

Παράλληλα, μιλώντας για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί δήλωσε: «Κάνουμε κάποιες ενέργειες τις οποίες δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε. Πιστεύουμε ότι θα αποδώσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ