Γ.Μπουτάρης: «Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη» - iefimerida.gr

Γ.Μπουτάρης: «Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη»

mpoytaris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η άγρια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ Μπουτάρη και ΣΠΙΘΑΣ με αφορμή την επερχόμενη ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στην πλατεία Αριστοτέλους. Τώρα ο Γιάννης Μπουτάρης απειλεί ότι θα τους στείλει τη δημοτική αστυνομία. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στο Mega δήλωσε: «Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη, δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια για να χρησιμοποιήσει την πλατεία».Συμπλήρωσε μάλιστα πως αφού δεν μπορεί να στείλει τα ΜΑΤ θα στείλει τη δημοτική αστυνομία προκειμένου να κόψει κλήσεις για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου. Στο αντίπαλο στρατόπεδο τώρα οι φωνές διαμαρτυρίας από μέλη της "Σπίθας" πληθαίνουν. Κάνουν λόγο για αυταρχικές συμπεριφορές του δημάρχου που εξυπηρετεί συμφέροντα άλλωνκαι δηλώνουν αποφασισμένοι η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί κανονικά στην πλατεία Αριστοτέλους όπως αρχικά σχεδιάστηκε. Της ίδιας άποψης βέβαια και ο Μίκης Θεοδωράκης που ισχυρίστηκε ότι θα κάνει "κατάληψη" στην πλατεία.

Ο κ.Μπουτάρης μίλησε λίγο αργότερα και στον «ΒΗΜΑ FM» : «Δεν ενοχλούμαι από τις απόψεις του. Γιατί και εμένα δεν μ' αρέσει το μνημόνιο, αλλά είναι παραπλάνηση αυτά που λένε. Υπάρχει μια απόφαση του Δήμου να δίνεται η Πλατεία Αριστοτέλους μόνο για ήπιου χαρακτήρα εκδηλώσεις. Ο κ. Θεοδωράκης πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις του Δήμου, όχι εμένα προσωπικά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ