Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Συννεφιά και άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ζέστη και υγρασία ξεκινάει ο μήνας, αφού για σήμερα Παρασκευή προβλέπεται συννεφιά με κατά τόπους ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες, αλλά η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, ενώ αργότερα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, κατά περιόδους πιο πυκνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -1 μέχρι 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις αργότερα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια οπού θα σημειωθούν σποραδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ