Η κυβέρνηση ψάχνει δώρα για τους αγρότες - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση ψάχνει δώρα για τους αγρότες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φόβος των αγροτών που καραδοκούν στα μπλόκα και απειλούν να κόψουν την Ελλάδα στα δύο αναγκάζει τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει σήμερα σύσκεψη προκειμένου να εξευρεθούν τρόποι για τον εξευμενισμό τους.

Η σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό θα γίνει παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και με τη συμμετοχή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιου Τσαυτάρη και του αναπληρωτή υπουργού Μάξιμου Χαρακόπουλου και θα προσδιοριστούν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.

Το πρώτο μέτρο το οποίο θα εξεταστεί είναι το συνταξιοδοτικό των αγροτών αφού περίπου 5.000 αγρότες που ήθελαν να βγουν πρόωρα στη σύνταξη αποκλείστηκαν επειδή ανέβηκαν τα όρια από τα 65 στα 67 έτη. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να παραταθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα για μια διετία.

Το δεύτερο ζήτημα το οποίο θα εξετάσει ο Πρωθυπουργός είναι τα εκπρόθεσμα δάνεια των αγροτών προς την παλιά Αγροτική Τράπεζα που αφορούν περίπου 100.000 άτομα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ