Ο Μπέκαμ δίνει τα 3,5 εκατομμύρια του συμβολαίου με την Παρί σε φτωχά παιδιά - iefimerida.gr

Ο Μπέκαμ δίνει τα 3,5 εκατομμύρια του συμβολαίου με την Παρί σε φτωχά παιδιά

Ο Μπέκαμ δίνει τα 3
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μια μεταγραφή που έγινε την τελευταία στιγμή και αναμένεται να συζητηθεί, ωστόσο, ο σούπερ σταρ Ντέιβιντ Μπέκαμ δίνει άλλη διάσταση, ακόμη μεγαλύτερη, ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει τα χρήματα από το πλούσιο συμβόλαιό του σε ιδρύματα για παιδιά.

Ο Αγγλος σταρ επιστρέφει στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της γαλλική Παρί Σεν Ζερμέν και προτού αρχίσουν οι δηκτικές συζητήσεις για τα πετροδόλαρα έσπευσε να αποστομώσει τους πάντες λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρουν πλέον τα χρήματα και τα 3,5 εκατομμύρια που θα του αποφέρει η εξάμηνη συνεργασία του με τους «Παριζιάνους» πάνε όλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς,

Ο 37χρονος άσος δήλωσε τυχερός που σε αυτή την ηλικία τον ήθελαν αρκετές ομάδες και εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από το πλάνο που έχει η διοίκηση της Παρί προβλέποντας ότι θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα δέκα με δεκαπέντε χρόνια.

Τόνισε, τέλος, ότι δεν επέστρεψε στην Αγγλία γιατί δεν ήθελε να παίξει σε άλλο σύλλογο εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ