Γκρέμισε λόφο και χτίζει βίλα 250 τ.μ. στη Νορμανδία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ -Εξαλλοι οι κάτοικοι [φωτό] - iefimerida.gr

Γκρέμισε λόφο και χτίζει βίλα 250 τ.μ. στη Νορμανδία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ -Εξαλλοι οι κάτοικοι [φωτό]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος δεν έχουν οι προκλήσεις του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Μετά το θρίλερ για να αποκτήσει ρωσική υπηκοότητα ώστε να γλυτώσει φόρους, ο διάσημος σταρ έχει ξεχερσώσει ένα δάσος για να χτίσει πολυτελή βίλα στη Νορμανδία.

Ο Ντεπαρντιέ χτίζει βίλα στα υψώματα της Trouville-sur-Mer, μιας εκπληκτικής τοποθεσίας στη Βόρεια Γαλλία. Επέλεξε για τη βίλα του μια τοποθεσία μη οικοδομήσιμη προκαλώντας έτσι τη μήνι των οικολογικών οργανώσεων που καταγγέλουν παρανομία και αλαζονεία.

Η οικολογική οργάνωση Φίλοι της Trouville-sur-Mer η οποία μάχεται εδώ και πολλά χρόνια εναντίον της οικοδόμησης της όμορφης πόλης τους, καταγγέλει ότι η βίλα 250 τ.μ. που χτίζει ο διάσημος ηθοποιός είναι 100% παράνομη.

«Γερανοί λεηλάτησαν το λόφο, ξυρίστηκε ολόκληρη η περιοχή. Αρχικά είχαμε μάθει ότι απλώς θα κάνει μια επέκταση σε ήδη υπάρχον κτίριο. Εδώ πρόκειται για καταστροφή» αναφέρει ο επικεφαλής της οργάνωσης ο οποίος διαθέτει τους χάρτες που αποδεικνύουν ότι το υπάρχον κτίριο ήταν άλλοθι για να χτίσει ο ηθοποιός ένα τεράστιο παλάτι.

Γκρέμισε λόφο και χτίζει βίλα 250 τ.μ. στη Νορμανδία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ -Εξαλλοι οι κάτοικοι [φωτό] | iefimerida.gr 0
Γκρέμισε λόφο και χτίζει βίλα 250 τ.μ. στη Νορμανδία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ -Εξαλλοι οι κάτοικοι [φωτό] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ