Χωμενίδης σε Βενιζέλο: Μ' αρέσει που κονιορτοποιείς τον Τσίπρα στη Βουλή - iefimerida.gr

Χωμενίδης σε Βενιζέλο: Μ' αρέσει που κονιορτοποιείς τον Τσίπρα στη Βουλή

Χωμενίδης σε Βενιζέλο: Μ' αρέσει που κονιορτοποιείς τον Τσίπρα στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γνωστός συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης έκλεψε την παράσταση στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τέλος της εκδήλωσης «Συγγραφείς κατά της βίας» που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας από την Πρωτοβουλία κατά του Νεοναζισμού και της Ρατσιστικής και Κοινωνικής Βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χωμενίδης, κατά τη διάρκεια της φιλικής τους συζήτησης είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι παρακολουθεί τις ομιλίες του στη Βουλή και ότι με τα επιχειρήματά του κονιορτοποιεί το λόγο του Αλέξη Τσίπρα.

Το κακό είναι, φέρεται να συμπλήρωσε ο συγγραφέας, πως στην Ελλάδα σήμερα θεωρείται μειονέκτημα να μπορείς να αρθρώσεις δομημένο ορθό λόγο με επιχειρήματα.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν οι: Χρήστος Χωμενίδης, η Τζίνα Μοσχολιού, Θανάσης Χειμωνάς, Πέτρος Παπασαραντόπουλος, Ανδρέας Στάικος, Ικαρος Μπαμπασάκης, Γιώργος Ξενάριος, Λευτέρης Κουλιεράκης, Εύη Λαμπροπούλου , Χρήστος Αστερίου.

Η συζήτηση κράτησε μέχρι αργά τη νύχτα, σε φιλικό τόνο και τέθηκαν τα πάντα. Συζήτησαν για το παρόν και μέλλον της χώρας αλλά και για άλλα θέματα: για λογοτεχνία και ιστορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ