Κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των Αμερικανών ο Μπαράκ Ομπάμα - iefimerida.gr

Κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη των Αμερικανών ο Μπαράκ Ομπάμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξι στους δέκα Αμερικανούς πολίτες δήλωσαν θετική γνώμη για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του για τη δεύτερή του θητεία, με τη δημοτικότητά του να ανέρχεται στα επίπεδα του 2009.

Ο 44ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών «συγκεντρώνει» παράλληλα και ένα ποσοστό 37% αρνητικών ψήφων σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη για την τηλεόραση ABC.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο θετικό ποσοστό για τον Μπαράκ Ομπάμα, καθώς το Νοέμβριο του 2009 συγκέντρωνε το 79% στις θετικές γνώμες.

Παράλληλα, ο Ομπάμα είναι λιγότερο δημοφιλής στις αρχές της δεύτερης θητείας του απ' ό,τι δύο από τους πρόσφατους προκατόχους του: τον Ρόναλντ Ρίγκαν που είχε ποσοστό δημοτικότητας 72% τον Ιανουάριο του 1985 και τον Μπιλ Κλίντον συγκέντρωνε ένα 65% θετικών γνωμών το 1997.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ