Σκότωσε τη μητέρα του, έκρυψε το πτώμα της και έπαιρνε κανονικά τη... σύνταξή της - iefimerida.gr

Σκότωσε τη μητέρα του, έκρυψε το πτώμα της και έπαιρνε κανονικά τη... σύνταξή της

Σκότωσε τη μητέρα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός 38χρονου προχώρησε η αστυνομία του Βερολίνου, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της απάτης, καθώς φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του το 2011 αλλά να αποσιώπησε το γεγονός. Όπως υποστηρίζουν οι αρχές, ο άνδρας φέρεται να εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας του, 76 ετών όταν πέθανε, παραχαράσσοντας έγγραφα. «Πρόκειται για κοινωνικά επιδόματα. Ο άνδρας έχει εν μέρει παραδεχθεί τις πράξεις του», διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία, έπειτα από υποδείξεις του 38χρονου, βρήκε το πτώμα της ηλικιωμένης σε ένα τροχόσπιτο που βρισκόταν σε μια βιομηχανική περιοχή στο βορειοανατολικό Βερολίνο. Ένας γνωστός του φερόμενου ως δράστη ήταν αυτό που ενημέρωσε την αστυνομία τον Δεκέμβριο, αφού ο 38χρονος του εκμυστηρεύθηκε τις πράξεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ