Ψάχνει συνεργάτες ο Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας Εσόδων - iefimerida.gr

Ψάχνει συνεργάτες ο Χάρης Θεοχάρης, ο γενικός γραμματέας Εσόδων

Ψάχνει συνεργάτες ο Χάρης Θεοχάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι ακολουθούν τον Χάρη Θεοχάρη στο twitter το ξέρουν ήδη από χθες. Αναζητά τέσσερις συνεργάτες για το γραφείο του, με ανοιχτές διαδικασίες, με προκήρυξη που αναρτήθηκε στη Διαύγεια και με καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «οι αποδοχές των θέσεων είναι αντίστοιχες των αμοιβών των στελεχών του δημόσιου τομέα. Το κέρδος των υποψηφίων που θα επιλεγούν θα είναι κυρίως οι εμπειρίες της συνεργασίας με άτομα με αντίστοιχους στόχους μέσα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον, η ηθική ικανοποίηση της προσφοράς σε δράσεις που αφορούν το σύνολο των πολιτών και που προάγουν το δημόσιο συμφέρον σε μια κρίσιμη δημοσιονομική περίοδο για τη χώρα».

Ο κ. Θεοχάρης ,αναζητά δύο ειδικούς συμβούλους και δύο ειδικούς συνεργάτες με εξειδίκευση στη Διοίκηση Έργων (Project Management) με εμπειρία σε έναν ή περισσότερους από τους ακόλουθους τομείς:

  • στην ελεγκτική ή το χρηματοπιστωτικό τομέα
  • στην είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών
  • στον έλεγχο εσωτερικών υποθέσεων
  • στη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ