«Έκανα αιδοιοπλαστική με την πιστωτική κάρτα του πρώην συζύγου μου», αποκαλύπτει ριάλιτι σταρ - iefimerida.gr

«Έκανα αιδοιοπλαστική με την πιστωτική κάρτα του πρώην συζύγου μου», αποκαλύπτει ριάλιτι σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ασυνήθιστη αυτή πράξη «εκδίκησης» απέναντι στον άπιστο πρώην της αποκάλυψε η Μπράντι Γκλάνβιλ, σταρ του Real Housewives of Beverly Hills, στα πλαίσια του προμότιον του νέου της βιβλίου με τίτλο Drinking & Tweeting and other Brandi Blunders.

«Ήταν μια πολύ έντονη εγχείρηση (σ.σ. Αιδιοπλαστική) που κόστιζε και πολύ ακριβά (σ.σ. 12.000 δολάρια). Αλλά την χρειαζόμουν. Γιατί ένα ολοκαίνουργιο αιδοίο, σήμαινε για μένα κάτι που δεν έχει προλάβει να ακουμπήσει και να καταστρέψει ο Έντι (σ.σ. Σίμπριαν, ο ηθοποιός συζυγός της που την κεράτωσε και στην συνέχεια την χώρισε και παντρεύτηκε την τραγουδίστριια Λιαν Ρίμς). Αποφάσισα ότι αφού εκείνος έφταιγε για ότι μου συνέβη, ήταν χρέος του να μου πληρώσει το καινούργιο. Οπότε έδωσα στο γραφείο του πλαστικού χειρούργου το νούμερο της δικής του πιστωτικής κάρτας».

«Έκανα αιδοιοπλαστική με την πιστωτική κάρτα του πρώην συζύγου μου», αποκαλύπτει ριάλιτι σταρ | iefimerida.gr 0

Αυτό δήλωσε η 40χρονη σταρ των Real Housewives of Beverly Hills -και μητέρα των δυο παιδιών του γνωστού από το CSI Miami ηθοποιού- για το πως αντέδρασε όταν επιβεβαίωσε ότι ο συζυγός της την απατά με μια τραγουδίστρια της κάντρι.

Η αλήθεια είναι ότι, αν το καλοσκεφτείς, μάλλον δεν υπάρχει πιο σαφή τρόπο για να πει μια γυναίκα στον πρώην της ότι τον ξεπέρασε και ότι είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ