Κόντρα Μπουτάρη - Μίκη για μια πλατεία - iefimerida.gr

Κόντρα Μπουτάρη - Μίκη για μια πλατεία

mpoytaris
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα για την πλατεία Αριστοτέλους φαίνεται που δημιουργήθηκε ανάμεσα στη ΣΠΙΘΑ και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Με αφορμή την ομιλία του Θεοδωράκη στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη, μέλη της ΣΠΙΘΑΣ ζήτησαν από το δήμο την πλατεία Αριστοτέλους για να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση. Ο δήμος όμως αρνήθηκε κι έτσι έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ ΣΠΙΘΑΣ και δήμου.

Από την πλευρά Μπουτάρη υποστηρίζουν πως δεν προσπάθησαν να φιμώσουν το Μίλη Θεοδωράκη και το μόνο που ζήτησαν ήταν η συγκέντρωση να γίνει σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης, όπως για παράδειγμα στο άγαλμα του Βενιζέλου, ή στο άγαλμα του Καραμανλή στη νέα παραλία, με μοναδικό σκοπό να αποσυμφορήσουν την κεντρικότατη πλατεία της Θεσσαλονίκης. Βέβαια εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κανείς, τόσες και τόσες εκδηλώσεις που γίνονται στην πλατεία Αριστοτέλους δεν συμβάλλουν στη συμφόρησή της;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ