Πίνει μπύρες και χορεύει η Μέγκαν Φοξ στο καρναβάλι του Ρίο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πίνει μπύρες και χορεύει η Μέγκαν Φοξ στο καρναβάλι του Ρίο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη χαρά βγάζει το τοπ της η Μέγκαν Φοξ για χάρη της διαφήμισης μιας βραζιλιάνικης μπύρας, με την δράση να εκτυλίσσεται κατά την διάρκεια του καρναβαλιού.

«Μπορείς να είσαι ότι θέλεις κατά την διάρκεια του καρναβαλιού. Όπως ο Γκας που είναι μηχανικός αυτοκινήτων, αλλά στο καρναβάλι είναι ντυμένος χρηματιστής. Ή να είσαι ένα φορτηγό της Brahma (σ.σ. Η διαφημιζόμενη μπύρα) και να πέσεις πάνω στην Μέγκαν Φοξ. Απλά πρόσεξε γιατί η η Μέγκαν Φοξ μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ο Γκας».

Αυτό είναι το concept της νέας διαφημιστικής καμπάνιας στην οποιά πρωταγωνιστεί -και πάλι στην Βραζιλία- η Μέγκαν Φοξ, αποδυκνύοντας την μεγάλη πέραση που έχει στο εκεί αντρικό κοινό.

Αν και αγαπημένη μας παραμένει η παλιότερη -για μια αλυσίδα βραζιλιάνικων φροντιστηρίων ξένων γλωσσών- που ακολουθεί.

Είναι και αυτός, τα διαφημιστικά σε ξένες χώρες, για να μπορέσει η Mέγκαν να φέρει χρήματα στο σπίτι, ώστε να καταφέρει να συνεχίσει να κάνει αυτό που μόλις δήλωσε ότι θεωρεί την πραγματική της δουλειά «Το να μεγαλώνω τον γιο μου. Θέλω να κάνω άμεσα και άλλα παιδιά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Μέγκαν Φοξ Marie Claire Brahma
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ