Ο Παππάς της Χρυσής Αυγής σε αλβανικό κανάλι: Υπογράψτε αυτονομία για την Βόρειο Ήπειρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Παππάς της Χρυσής Αυγής σε αλβανικό κανάλι: Υπογράψτε αυτονομία για την Βόρειο Ήπειρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής, μάλιστα αυτή τη φορά ξεπέρασαν και τα σύνορα της Ελλάδας, αφού ο βουλευτής Χρήστος Παππάς παραχώρησε συνέντευξη στον αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό NEWS 24 και ζήτησε την αυτονομία της Βόρειας Ηπείρου.

Σύμφωνα με το aftonomi.gr ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προκάλεσε αίσθηση -αν και θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και διπλωματικό επεισόδιο- έδειξε τη ερυθρόμαυρη, προκαλώντας σημαία ζητώντας αυτονομία για τη Βόρειο Ηπειρο,

«Να δοθεί η υπογεγραμμένη από εσάς Αυτονομία στην Βόρειο Ήπειρο. Είναι μια συνθήκη η οποία είναι σε ισχύ. Υφίσταται και πρέπει να εφαρμοστεί. Επίσης υφίσταται και το εμπόλεμο μεταξύ Ελλάδος και Αλβανίας. Το εμπόλεμο δεν αίρεται με μια δήλωση του Παπούλια, μια δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών. Το εμπόλεμο ψηφίζεται στην βουλή και αίρεται απ' την βουλή. Δεν έχει αρθεί επισήμως. Κατ' ουσίαν είμαστε ακόμα σε πόλεμο. Αυτή η σημαία είχε το θράσος να επιτεθεί εναντίον της Ελλάδος. Σε πόλεμο είμαστε ακόμα...», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη θα προβληθεί από το NEWS 24 την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ