Εξιχνιάστηκε σπείρα παράνομων υιοθεσιών - iefimerida.gr

Εξιχνιάστηκε σπείρα παράνομων υιοθεσιών

Εξιχνιάστηκε σπείρα παράνομων υιοθεσιών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, για συμμετοχή σε κύκλωμα παράνομης υιοθεσίας που εξαρθρώθηκε πρόσφατα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα μέλος της σπείρας.

Η Αστυνομία, συνέλαβε δύο γυναίκες 39 και 50 χρονών, ενώ άφαντος παραμένεις ένας 49χρονος αλλοδαπός, εις βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Στο σπίτι της 50χρονης, βρέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία βιντεοκάμερα, πλήθος εγγράφων δημοτικού βρεφοκομείου της Θεσσαλονίκης, μία σφραγίδα με επιγραφή Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και πλήθος φωτογραφιών παιδιών και βρεφών,τα οποία και κατασχέθηκαν.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε αρχικά στις 16 Ιανουαρίου, όταν μια αλλοδαπή πήγε με τον σύντροφο της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να γεννήσει, ενώ στη συνέχεια φέρονται πως προσπάθησαν να πουλήσουν το βρέφος για 3.000 ευρώ σε ζευγάρι Ελλήνων, με την αστυνομία να συλλαμβάνει την 29χρονη μητέρα και δύο ακόμα αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ