Οι δύσκολες ώρες του Χρήστου Φερεντίνου - Πούλησε την μεζονέτα του στην Εκάλη - iefimerida.gr

Οι δύσκολες ώρες του Χρήστου Φερεντίνου - Πούλησε την μεζονέτα του στην Εκάλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυκνώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Χρήστο Φερεντίνο να αντιμετωπίζει οικονομικές και επαγγελματικές δυσκολίες.

520.000 ευρώ ήταν η τιμή πώλησης της πολυτελούς μεζονέτας του Χρήστου Φερεντίνου στην οδού Νηρηίδων στην Εκάλη, την οποία η οικογένεια του δημοφιλούς παρουσιαστή χρησιμοποιούσε -από το 2007 που την αγόρασε- ως δεύτερη κατοικία.

Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News που θέλει το ζευγάρι -που ζει οικογενειακώς στην Δροσιά- να πήρε την απόφαση να την πουλήσει στην αντικειμενική της αξία (σ.σ. σε πολύ μικρότερη δηλαδή τιμή από ότι θα έπιανε πριν 2 χρόνια) επειδή ο Χρήστος Φερεντίνος γνώριζε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον ΟΠΑΠ για την παρουσίαση του ΛΟΤΤΟ , ΠΡΟΤΟ και Τζόκερ.

Ενώ έντονες είναι οι φήμες ότι και η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στην ΕΡΤ είναι πιθανόν να μη βγει στον αέρα λόγω οικονομικών διαφορών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα και πάλι με την Real News, η εταιρία παραγωγής απέστειλε στην ΕΡΤ επιστολή κατά την οποία ανέφερε πως με την μείωση άνω του 20% που ζήτησε δεν μπορούν να υλοποιήσουν την παραγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ