«Τέσσερα χρόνια ζούσα με αέρα κοπανιστό», δηλώνει Ελληνίδα ηθοποιός - iefimerida.gr

«Τέσσερα χρόνια ζούσα με αέρα κοπανιστό», δηλώνει Ελληνίδα ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περί πορνείας και οικονομικών δυσκολιών μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, πρωταγωνίστρια της θεατρικής μεταφοράς του «Κόκκινα Φανάρια», σε συνέντευξη της σε εβδομαδιαιά εφημερίδα.

«Χτύπησα πολλές πόρτες, οι οποίες είτε δεν άνοιγαν καθόλου, είτε ο "νοικάρης" τους μου έλεγε: "Σας ξέρουμε! Τι γλυκιά, τι καλή! Εμείς, όμως, εδώ κάνουμε κάτι διαφορετικό" και μου έκλεινε κατάμουτρα την πόρτα. Αυτή η απόρριψη κράτησε τρία με τέσσερα χρόνια. Ζούσα με αέρα κοπανιστό και με τη βοήθεια των γονιών μου. (...) Δεν το μετανιώνω γιατί ήταν επιλογή μου, ζήτημα άποψης και θέμα δύναμης. Ήξερα πως το να περάσω από τα γλέντια της τηλεόρασης σε απαιτητικούς ρόλους του θεάτρου ήταν δύσκολο, αλλά δεν με ένοιαζε». Αυτό δήλωσε η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια των «Love Sorry» και «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» στο Πρώτο Θέμα σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την μετάβασή της από την τηλεόραση στο θέατρο.

Προσθέτοντας, όσον αφορά την πόρνη που υποδύεται στα Κόκκινα Φανάρια πως «Πόρνη και γεννιέσαι και γίνεσαι. (...) Οι πόρνες στην ψυχή είναι άγρια θηρία που σου λένε "μάγκα μου, με εμένα έχεις να κάνεις και με το τέτοιο μου που πλήρωσε πολλά. Είμαι και άντρας και γυναίκα μαζί"».

Τέλος η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δεν είχε κανένα ενδοιασμό να απαντήσει με ειλικρίνεια στο υπό ποιες συνθήκες θα γινόταν η ίδια πόρνη «Δεν μπορώ να απαντήσω υποθετικά. Ωστόσο, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά έχει περάσει ως φαντασίωση από το μυαλό όλων των γυναικών, αλλά από την ωραιοποιημένη πλευρά της: να μας "πληρώσει" ο άντρας που θέλουμε, ώστε να εμφανιστούμε μπροστά του με το ιδανικό outfit και το ανάλογο χρώμα στη ζαρτιέρα. Κάτι σαν τη Τζούλια Ρόμπερτς στο "Pretty Woman" ή την Μελίνα Μερκούρη στα "Παιδιά του Πειραιά". Ωστόσο, τη στιγμή που ένας άντρας θα τολμήσει να μας αντιμετωπίσει σαν πόρνες, είμαστε έτοιμες να του βγάλουμε τα μάτια».

http://www.iefimerida.gr/news/85367/40%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%80%CF%84%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ