Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ΟΣΕ και Προαστιακό -Ερχεται η επίτεξη - iefimerida.gr

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ΟΣΕ και Προαστιακό -Ερχεται η επίτεξη

Χωρίς λεωφορεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις συγκοινωνίες, αφού την ώρα που Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικός ξεκίνησαν τα δρομολόγια, τράβηξαν χειρόφρενο λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακός και ΟΣΕ.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες αφήνοντας ξανά την πρωτεύουσα με ένα σημαντικό κενό στις μεταφοράς και προκαλώντας σημαντικό πρόβλημα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης ανέφεραν πως μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων είχαν την ευκαιρία και την ευθύνη να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της διοίκησης της ΟΣΥ και να λύσουν την απεργία -κάτι που όμως δεν έγινε.

«Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα κάνει το καθήκον της» ξεκαθάρισαν υπενθυμίζοντας πως υπάρχει η «πετυχημένη λύση» της επιστράτευσης και της επίταξης για να επαναλειτουργήσουν οι συγκοινωνίες, κάτι που συνέβη πριν λίγες μέρες και σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ