Νίκη της ΑΕΚ με ανατροπή επί του ΟΦΗ - iefimerida.gr

Νίκη της ΑΕΚ με ανατροπή επί του ΟΦΗ

2-1 η ΑΕΚ τον ΟΦΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα ένα βήμα στο δρόμο για την παραμονή έκανε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και ειδικότερα του «πορτιέρο» της ΑΕΚ Κωνσταντόπουλου και του Περογαμβράκη του ΌΦΗ οι οποίοι ήρθαν στα χέρια.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, όμως ο ΟΦΗ σκόραρε εν τέλει πρώτος στο 40' με κεφαλιά του Σόουζα, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55' μετά από σέντρα του Τσουμάγκα, ο Πετρόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά. Η λύτρωση για τους «κιτρινόμαυρους», ήρθε στο 81', όταν ο Παυλής, εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του γκολκίπερ του ΟΦΗ Αγριμάκη και χάρισε το «τρίποντο» στην «'Ένωση» στη μάχη για την παραμονή της στη Super League. Η Ενωση απομακρύνθηκε για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν από τις θέσεις που οδηγούν στη Football League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ