Μια φωτογραφία από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που διεξάγεται στο Νταβός ανέβασε στο Twitter ο γνωστός συγγραφέας Πάολο Κοέλιο, προκαλώντας κύματα ζήλιας στον ανδρικό πληθυσμό.
Στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο Πάολο Κοέλιο στο γνωστό site κοινωνικής δικτύωσης πόσταρε μια φωτογραφία που είναι ο ίδιος αγκαλιά με τη διάσημη ηθοποιό Σαρλίζε Θερόν, βάζοντας λεζάντα: «Η πεντάμορφη και το τέρας».
![Στην αγκαλιά πανέμορφης ηθοποιού ο Πάολο Κοέλιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/coelho470.jpg?itok=5YgEixpW)
Η ηθοποιός από τη Νότια Αφρική βρέθηκε στην πόλη της Ελβετίας για να βραβευτεί για την φιλανθρωπική της δράση για την καταπολέμηση του AIDS.
![Στην αγκαλιά πανέμορφης ηθοποιού ο Πάολο Κοέλιο [εικόνα] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/theron470.jpg?itok=_nVLig3V)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο