Χρυσή Αυγή: Το γελοίο ανθρωπάκι που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ... - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Το γελοίο ανθρωπάκι που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ...

Χρυσή Αυγή: Το γελοίο ανθρωπάκι που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ αφού το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου απάντησε με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς κατά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τα περί πτέρυγας Νεοναζί στη Βουλή που χαιρετούν όπως ο Χίτλερ.

Σε ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα γελοίο ανθρωπάκι και ξεφτιλισμένο πολιτικάντη. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Το γελοίο ανθρωπάκι που ηγείται του Σύριζα υβρίζει την Χρυσή Αυγή για να γίνει αρεστός σε Αμερικανούς και Σιωνιστές. Μόνη λύση για την Ελλάδα είναι μια Εθνική ηγεσία και όχι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες που προσκυνάνε την ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ.»

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Columbia είχε πει: «Στο Κοινοβούλιο της χώρας μου είμαστε υποχρεωμένοι κάθε μέρα να καθόμαστε απέναντι από μια πτέρυγα των Ναζί κακοποιών που προωθούν τον αντισημιτισμό και χαιρετούν όπως ο Αδόλφος Χίτλερ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ