Παναγιωτόπουλος: Ο Βενιζέλος δεν έχει απόρρητα έγγραφα σπίτι του - iefimerida.gr

Παναγιωτόπουλος: Ο Βενιζέλος δεν έχει απόρρητα έγγραφα σπίτι του

Παναγιωτόπουλος: Ο Βενιζέλος δεν έχει απόρρητα έγγραφα σπίτι του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε υπερβολική έκφραση του Ευάγγελου Βενιζέλου αποδίδει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, την δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι διατηρεί ατύπως απόρρητα έγγραφα από την θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, επικαλέστηκε συνομιλία που είχε με τον κ. Βενιζέλο, αλλά και δικιά του προσωπική έρευνα, σύμφωνα με την οποία δεν διαπιστώθηκε τίποτα το αξιόμεμπτο, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε ότι «από τα πρακτικά της συζήτησης και από την οφειλόμενη έρευνα, έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» είπε, επισημαίνοντας ότι «όλος αυτός ο θόρυβος πρέπει να σταματήσει και να μην μεταφέρουμε στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων κομματικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, διότι είναι ένα χώρος που ανήκει στο έθνος και στην ολότητα των Ελλήνων και των Ελληνίδων».

Οι δηλώσεις αυτές, έγιναν στα πλαίσια ερώτησης που υπέβαλλε ο υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας, μετά τον σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου στην ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την λίστα Λαγκαρντ.

Από την πλευρά του, ο κ. Δρίτσας, κατηγόρησε τον κ. Παναγιωτόπουλο ότι επιχειρεί να καθησυχάσει το Κοινοβούλιο και να συγκαλύψει το όλο θέμα, τονίζοντας ότι δεν ανησυχεί για τα απόρρητα έγγραφα, «αλλά θίγω την ιδιοκτησιακή αντίληψη που διαιωνίζεται σε υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τη σχέση τους με το κράτος και τη θητεία τους».

[φώτο: Eurokinissi]

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ