Αυγά και αποδοκιμασίες σε βουλευτές - iefimerida.gr

Αυγά και αποδοκιμασίες σε βουλευτές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι το νέο σύνθημα στην Ημαθία και ακούγεται από το στόμα όλων των «Αγανακτισμένων» του νομού, ακόμα και από αυτούς που δεν είναι Πόντιοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν Αγανακτισμένοι στη Βέροια (περίπου 30 άτομα) θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον υφυπουργό Υγείας κ. Τιμοσίδη, ο οποίος βρέθηκε στην Ημαθία, για τη διαδικασία με την ολομέλεια της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, που γίνονταν στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ. Οι Αγανακτισμένοι εισέβαλαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου και ξεδίπλωσαν δύο πανό, από τα οποία το ένα έγραφε «ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ» και το άλλο ήταν γραμμένο στα ποντιακά και ανέφερε «ΜΠΟΥΡΔΕΣ - ΚΑΚΑΛΙ ΜΑΛΙΑ». Και ανα αναρωτιέστε τι σημαίνει «κακαλί μαλία» στα ποντιακά, σημαίνει «τρίχες των όρχεων». Μετά την ανάρτηση του πανό επικράτησε μια μικρή ένταση αλλά αρκετοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν με γέλια (βλέπε βίντεο).

Πάντως αυτή δεν είναι η μόνη κίνηση εναντίον πολιτικών στην επαρχία, αφού μετά τα όσα φώναζαν προχθές διαδηλωτές στον κ. Πεταλωτή στο Αγρίνιο, σημειώθηκαν επεισόδια και στη Λάρισα, όπου δέχτηκε επίθεση με αυγά ο βουλευτής του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλία Αστέριος Ροντούλης. Συγκεκριμένα, μία ομάδα νεαρών βγήκε από την ιατρική σχολή του πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κατευθύνθηκε προς το μέρος του πολιτικού. Αφού του πέταξαν αυγά, αποχώρησαν.

Τέλος, ομάδες αγανατκισμένων πολιτών εισέβαλαν χθες και στο Αχίλλειο στον Βόλο όπου και πάλι συνεδρίαζε η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ (βλέπε βίντεο)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ