Καμίνης: Κύριε πρόεδρε να τον βγάλετε καροτσάκι έξω -Δημοτικός σύμβουλος Χρυσής Αυγής: Ελα να με βγάλεις εσύ έξω - iefimerida.gr

Καμίνης: Κύριε πρόεδρε να τον βγάλετε καροτσάκι έξω -Δημοτικός σύμβουλος Χρυσής Αυγής: Ελα να με βγάλεις εσύ έξω

Καμίνης: Κύριε πρόεδρε να τον βγάλετε καροτσάκι έξω -Δημοτικός σύμβουλος Χρυσής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας όταν κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έκρηξη της ρατσιστικής βίας, η οποία κορυφώθηκε με την πρόσφατη δολοφονία του πακιστανού εργάτη Λουκμάν Σαχτζάτ στα Πετράλωνα, γεγονός που καταδίκασαν όλες οι παρατάξεις εκτός από την Χρυσή Αυγή.

Όπως αναφέρει tovima.gr τα αίματα όμως άναψαν όταν τονίστηκε ότι ο ένας τουλάχιστον εκ των δύο συλληφθέντων είναι οπαδός της Χρυσής Αυγής. Τότε ο δημοτικός σύμβουλος του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου Γιάννης Βουλδής είπε πως στοχοποιείται η Χρυσή Αυγή και εκτός μικροφώνου είπε: «Σιγά μην κάνουμε και ερωτική εξομολόγηση στους μετανάστες».

Ο ίδιος όμως δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε να σχολιάζει και να διακόπτει την ομιλία του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, ο οποίος κάποια στιγμή αντέδρασε και είπε στον πρόεδρο του Σώματος: «Εάν συνεχιστεί αυτό, σας ζητώ να τον βγάλετε καροτσάκι έξω».

Τότε ο δημοτικός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής είπε στο δήμαρχο Αθηναίων: «Έλα να με βγάλεις έξω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ