Γυναίκα δημοσιογράφου διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου προπονητή [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα δημοσιογράφου διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου προπονητή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το επίμονο κουδούνισμα τηλεφώνου ενός δημοσιογράφου διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου του Νιλ Λένον, με τον προπονητή της Σέλτικ να σηκώνει το τηλέφωνο, προκαλώντας το γέλιο όλων των παρευρισκόμενων στην αίθουσα.

Ο 41χρονος τεχνικός παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση των «Κελτών» με την Νταντί Γιουνάιτεντ, όταν χτύπησε το τηλέφωνο δημοσιογράφου. Ο Λένον απάντησε, όμως το τηλέφωνο έκλεισε σχεδόν αμέσως, προκαλώντας το γέλιο όσων βρίσκονταν στην αίθουσα.

Ο Λένον συνέχισε να μιλά, όμως μετά από λίγο χτύπησε ξανά το τηλέφωνο, με τον προπονητή της Σέλτικ να απαντά, αφού πρώτα έμαθε το όνομα της συζύγου του δημοσιογράφου. «Σάρον, μπορείς να σταματήσεις να διακόπτεις τη συνέντευξη Τύπου που δίνω; Είμαι ο Νιλ Λένον», της είπε ο Βορειοιρλανδός τεχνικός και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ