Οι σοκαριστικές υποθέσεις παιδοφιλίας που συγκλόνισαν τον κόσμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι σοκαριστικές υποθέσεις παιδοφιλίας που συγκλόνισαν τον κόσμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τότε που η υπόθεση των επί δεκαετίες παιδοφιλικών πρακτικών του παρουσιαστή του BBC Τζίμι Σάβιλ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, επιφέροντας τριγμούς και παραιτήσεις στο εσωτερικό του μεγάλου δικτύου, όλο και περισσότερες είναι οι αναφορές στα διεθνή ΜΜΕ για τα μεγάλα σκάνδαλα παιδοφιλίας που έχουν συγκλονίσει κατά καιρούς την παγκόσμια κοινή γνώμη, φανερώνοντας ότι τα δίκτυα παιδοφιλίας εκτείνονται σε τέτοιο εύρος και βάθος που αγγίζουν μέχρι και κυβερνήσεις.

Στα βίντεο που ακολουθούν παρουσιάζεται μία σειρά από υποθέσεις, όπως εκείνη που έφερε στην επιφάνεια το κανάλι CNN σχετικά με τη μαζική λήψη και αποθήκευση ψηφιακού υλικού παιδικής πορνογραφίας από υπαλλήλους του Πενταγώνου, το σοκαριστικό σκάνδαλο στον οποίο ενεπλάκησαν μέχρι και «τρανταχτά» ονόματα της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, τα οποία αποκάλυψε ντοκιμαντέρ που δεν βγήκε ποτέ στον «αέρα» (βλ. Το βίντεο: Συνωμοσία της σιωπής), τέλος η γνωστή υπόθεση Ντιτρού στο Βέλγιο καλυμμένη από το BBC την εποχή που έκανε πραγματική ερευνητική δημοσιογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ