Νέα Corvette Stingray [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα Corvette Stingray [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από δημοσιεύσεις και διαρροές, μετά από ένα καμουφλαρισμένο ντεμπούτο σε ηλεκτρονικό παιχνίδι έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα στοιχεία και το πρώτο υλικό για τη νέα γενιά του πιο διάσημου αμερικάνικου σούπερ σπορ αυτοκινήτου.

Η νέα Corvette Stingray λοιπόν, με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έχει και κάποιες ιταλικές επιρροές, με το καινούργιο -57% πιο άκαμπτο!- πλαίσιο από αλουμίνιο, το πολύ ανθρακόνημα τόσο εντός όσο και εκτός (καπό, οροφή) και με τον high tech πίνακα οργάνων που είναι μια μεγάλη οθόνη 8 ιντσών. Μια αντίστοιχη αφής υπάρχει και στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο κινητήρας της.

Πρόκειται για έναν νέο ατμοσφαιρικό V8 6.200 κυβικών, ο οποίος αποδίδει 450 ίππους –το πιο δυνατό βασικό σύνολο στην ιστορία της Corvette- συνδυάζεται με 7άρι(!) χειροκίνητο κιβώτιο ή με 6άρι αυτόματο και εκτοξεύει το επιβλητικό δίθυρο και διθέσιο αμάξωμα σε λιγότερο από 4 δεύτερα από τη στάση μέχρι τα 100.

Από κει και πέρα η εξελιγμένη ανάρτηση, που ως Magnetic ride είναι και ενεργή, εξασφαλίζει πλευρικές επιταχύνσεις μέχρι και 1g (επίπεδο αγωνιστικού δηλαδή), ενώ υπάρχει και ένα πακέτο επιδόσεων με ενισχυμένα φρένα κ.λπ. που λέγεται Ζ51.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Corvette Νέα Corvette Stingray
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ