Καραμπόλα αυτοκινήτων με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Καραμπόλα αυτοκινήτων με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη

Καραμπόλα αυτοκινήτων με φορτηγό στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις μνήμες να είναι ακόμα νωπές από την πρόσφατη τραγωδία στην Εγνατία όταν μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από συγκρούσεις αυτοκινήτων με φορτηγά, σήμερα το πρωί όλοι πάγωσαν στην είδηση πως σημειώθηκαν δύο καραμπόλες στην πόλη με την εμπλοκή ΙΧ και φορτηγών.

Συγκεκριμένα σημειώθηκαν πολλαπλές συγκρούσεις οχημάτων στην Περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του τούνελ της Τούμπας, στο μέτωπο προς δυτικά, με αποτέλεσμα να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Όπως έγινε γνωστό, σχεδόν ταυτόχρονα σημειώθηκαν δύο καραμπόλες, στην πρώτη ενεπλάκησαν 5 Ι.Χ. αυτοκίνητα κι ένα φορτηγό και στη δεύτερη δύο Ι.Χ., με αποτέλεσμα να κλείσουν προς στιγμήν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας. Ευτυχώς οδηγοί και επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ