Σύσκεψη στο Μαξίμου για την απεργία στο Μετρό - iefimerida.gr

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την απεργία στο Μετρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της κυβέρνησης με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποείται σύσκεψη σήμερα το πρωί υπό τον Πρωθυπουργό για τις επόμενες κινήσεις.

Σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τόνισε ότι «κανείς δεν μπορεί να είναι υπεράνω του νόμου», αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Περνάμε σαν χώρα μια δύσκολη φάση, όπου δυστυχώς έχουμε αναγκαστεί να περικόψουμε ακόμα και τις συντάξεις του ΟΓΑ. Κανένας δεν είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους, κανένας δεν είναι πάνω από τον νόμο», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Χθες η κυβέρνηση έστειλε τελεσίγραφο στους απεργούς στο Μετρό, που έχουν τραβήξει χειρόφρενο για όγδοη συνεχή ημέρα, διαμηνύοντάς τους ότι «αν δεν συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου».

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται επέμβαση της αστυνομίας και όλα τα σενάρια θα εξετασθούν στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ