«Πόντιος Πιλάτος» το ΠΑΣΟΚ στην κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον Διαμαντόπουλο - iefimerida.gr

«Πόντιος Πιλάτος» το ΠΑΣΟΚ στην κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τον Διαμαντόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να μείνει έξω από το... κάδρο της αντιπαράθεσης της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου θέλει το ΠΑΣΟΚ.

Αυτό «ξεκαθάρισε» με τις δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η οποία τόνισε πως «η κλιμάκωση της βίας και η προκλητική επανεμφάνιση της τρομοκρατίας απαιτεί εθνική ενότητα, πολιτική υπευθυνότητα, επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα των αρμοδίων υπηρεσιών, ισχυρή κοινωνική συναίνεση, σαφές μέτωπο», σημειώνοντας πως «δεν συγχωρούνται ούτε υπερβολές και προχειρότητες, ούτε μικροκομματικές αντιπαραθέσεις».

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του, «καλεί τις δυνάμεις που τοποθετούνται στο συνταγματικό τόξο της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου να αρθούν στο ύψος της εθνικής τους ευθύνης και να σταθούν με ενιαία και καθαρή θέση απέναντι στη βία και την τρομοκρατία».

Μάλιστα σημειώνει πως «πολιτικοί αντίπαλοι στη Δημοκρατία υπάρχουν. Κοινός εχθρός όμως είναι ο εχθρός της Δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ