ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε να δούμε σε τι σημείο γελοιότητας θα φτάσει ο πλαστογράφος Σίμος Κεδίκογλου - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε να δούμε σε τι σημείο γελοιότητας θα φτάσει ο πλαστογράφος Σίμος Κεδίκογλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξέσπασε για μία ακόμα φορά, έπειτα από τα σχόλια του κυβερνητικού εκπροσώπου για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μία μέρα έπειτα από τη διαμάχη για τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και τα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις δύο πλευρές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για διγλωσσία

Ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι με απορία ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τον Αλέξη Τσίπρα να λέει άλλα στο εξωτερικό και τους βουλευτές του να λένε τα ακριβώς αντίθετα στο εσωτερικό.

«Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να σκίσει τις δανειακές συμβάσεις. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι βουλευτές του διατείνονται ότι θα τις καταργήσουν με έναν και μόνο νόμο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συμπληρώνοντας:

«Όταν αποφασίσουν τι πραγματικά θέλουν να κάνουν, ας ενημερώσουν και τις συνιστώσες τους. Γιατί μπορεί ο ελληνικός λαός να τους έχει ήδη καταλάβει, τώρα σίγουρα τους κατάλαβαν και οι ξένοι».

ΣΥΡΙΖΑ: Πλαστογράφος και πάντα αναξιόπιστος ο Κεδίκογλου

Η αξιωματική αντιπολίτευση, απαντώντας στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, χαρακτήρισε «ανάξια κάθε σοβαρού σχολιασμού τη δήλωση του πλαστογράφου και πάντα αναξιόπιστου κυβερνητικού εκπροσώπου» και τόνισαν πως περιμένουν με αγωνία να δουν «σε τι σημείο γελοιότητας θα φτάσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ