CINETROLL: Η ταινία που είδαν οι περισσότεροι Ελληνες και η πανωλεθρία του Σβαρτσενέγκερ - iefimerida.gr

CINETROLL: Η ταινία που είδαν οι περισσότεροι Ελληνες και η πανωλεθρία του Σβαρτσενέγκερ

CINETROLL: Η ταινία που είδαν οι περισσότεροι Ελληνες και η πανωλεθρία του Σβαρτ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος απευθύνει έκκληση στον ταμειοθραύστη Παπακαλιάτη να προσλάβει τον Σβαρτσενέγκερ, μπας και ο τελευταίος καταφέρει να κάνει επιτυχία.

Αναμενόμενη η κυριαρχία του ταραντινικού «Django» στο ελληνικό box office με την πρώτη πεντάδα να κυριαρχείται από τις οσκαρικές ταινίες. Ανάμεσα στις οποίες το μεγάλο χιτ της σεζόν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φαίνεται να είναι «Η ζωή του Πι» η οποία πρόκειται να ξεπεράσει τα 200.000 εισιτήρια. Πιο κάτω στη λίστα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνεχίζει να κόβει εισιτήρια έχοντας πλέον ξεπεράσει και επίσημα τα 500.000. Σταθερή αξία η «Άννα Καρένινα» που μπορεί να σνομπαρίστηκε άγρια στις υποψηφιότητες, παραμένει όμως μια σταθερή δύναμη στα ελληνικά ταμεία ενώ 9.000 ήταν ο μάλλον απογηοτευτικός αριθμός των θεατών που πλήρωσαν εισιτήριο για να δούνε το κεφάλαιο του Κώστα Γαβρά. 157.115 έλληνες διάλεξαν μία κινηματογραφική ταινία για να ψυχαγωγηθούν το τελευταίο σαββατοκύριακο, διαμορφώνοντας ως εξής την πρώτη πεντάδα των δημοφιλέστερων ταινιών:

1.DJANGO, Ο ΤΙΜΩΡΟΣ: 43.973 εισιτήρια

2.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ARGO: 21.874 εισιτήρια (71.574 σύνολο)

3.ΑΛΛΟΘΙ: 14.776 εισιτήρια

4.Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ: 12.257 εισιτήρια (186.665 σύνολο)

5.ANNA KAΡΕΝΙΝΑ: 9.737 εισιτήρια (79.100 σύνολο)

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η έκπληξη από ένα ολοκαίνουργιο τρομακτικό θρίλερ του φανταστικού, σε παραγωγή του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, το «Mama», που καρφώθηκε στην πρώτη θέση. Σε μια εβδομάδα που δικαιωματικά ανήκει στην Τζέσικα Τσάστεϊν, εφ' όσον είναι η πρωταγωνίστρια τόσο του «Mama» όσο και του οσκαρικού «Ζero Dark Thirty» που βρίσκεται στη δεύτερη θέση για το οποίο είναι και υποψήφια στο βραβείο Α Γυναικείου ρόλου. Και μια εβδομάδα που θα θέλουν να ξεχάσουν για πάντα ο Ράσελ Κρόου και ακόμα περισσότερο ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Το αστυνομικό θρίλερ Broken City, βυθίστηκε εισπρακτικά παρά το ελκυστικό πρωταγωνιστικό τρίο των Ράσελ Κρόου, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς και Μαρκ Γουόλμπεργκ. Όμως αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά στην ολική καταστροφή τόσο εισπρακτικά όσο και ηθικά που υπέστη ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Το The Last Stand, είναι η πρώτη ταινία με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, από το 2003. Μια πολυδιαφημισμένη επιστροφή στη δράση του αγαπημένου action hero των 90's για την οποία μάλιστα επιστρατεύτηκε ένας από τους πλέον υπερκινητικούς και θεαματικούς κορεάτες σκηνοθέτες, ο Τζι Κιμ Γουν («Ο καλός, ο κακός και ο παράξενος»). Το αποτέλεσμα, με μόλις 6 εκ. δολάρια εισπράξεις, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό για τα μελλοντικά σχέδια του 65χρονου σήμερα ηθοποιού, που φαίνεται να έχει χάσει την ικανότητα του να βάζει φωτιά στα ταμεία μολονότι έχει ήδη δύο προγραμματισμένες ταινίες για κυκλοφορία μέχρι το 2014,για τις οποίες οι εταιρείες παραγωγής, κλαίνε προκαταβολικά (και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου) τα λεφτά που έχουν επενδύσει. Πιο αναλυτικά, η πρώτη πεντάδα στο αμερικάνικο box office, διαμορφώθηκε ως εξής:

1.MAMA: 28,1 εκ. δολάρια

2.ZERO DARK THIRTY: 17,6 εκ. δολάρια (55,9 σύνολο)

3.OΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ: 11,4 εκ. δολάρια (55,3 σύνολο)

4.ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ: 9,11 εκ. δολάρια (32,2 σύνολο)

5.ΒROKEN CITY: 9 εκ. δολάρια

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz, στο twitter ως klarinabourana, κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb SIGAIKA PRODUCTIONS, για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ