Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στους εργαζομένους του Μετρό: Λύστε την απεργία αλλιώς θα γίνουν απολύσεις - iefimerida.gr

Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στους εργαζομένους του Μετρό: Λύστε την απεργία αλλιώς θα γίνουν απολύσεις

Τελεσίγραφο της κυβέρνησης στους εργαζομένους του Μετρό: Λύστε την απεργία αλλιώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την απεργία στο Μετρό να συμπληρώνει ήδη της εφτά ημέρες και την υπομονή των πολιτών να έχει ξεπεράσει κάθε όριο, η κόντρα των εργαζομένων στο μέσο σταθερής τροχιάς με την κυβέρνηση έχει φτάσει στα άκρα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου έδωσε ουσιαστικά τελεσίγραφο στους εργαζομένους.

«Μέχρι αύριο οι πρωτεργάτες να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Η νομοθεσία προβλέπει τι πρέπει να γίνει σε όσους πρωτοστατούν στις απεργίες».

Νωρίτερα, στο ενδεχόμενο επίταξης, οι εργαζόμενοι δήλωσαν ανυποχώρητοι και διαμήνυσαν ότι θα απαντήσουν «με πόλεμο στον πόλεμο της κυβέρνησης».

«Θα έχουμε μπλακ αόυτ στις συγκοινωνίες αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε επίταξη κι αυτό δεν είναι απειλή» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κίνησης της ΣΤΑΣΥ, Χρήστος Κούκης.

Σημειώνεται ότι οι συρμοί του μετρό είναι σήμερα ακινητοποιημένοι για έβδομη συνεχή ημέρα, ενώ στάσεις εργασίας από τις 12.00 έως τις 16.00 πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρικό και τραμ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ