Επιασε δουλειά η προανακριτική - Και επίσημα πρόεδρος ο Μαρκογιαννάκης - iefimerida.gr

Επιασε δουλειά η προανακριτική - Και επίσημα πρόεδρος ο Μαρκογιαννάκης

Επιασε δουλειά η προανακριτική Και επίσημα πρόεδρος ο Μαρκογιαννάκης-
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Προανακριτική Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από 13 μέλη και θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου έπιασε από σήμερα δουλειά.

Σήμερα έγινε η εκλογή του προεδρείου, με το Χρήστο Μαρκογιαννάκη να αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντα του προέδρου, αφού στην ψηφοφορία έλαβε εφτά ψήφους, ενώ υπήρξαν και έξι λευκά. Αντιπρόεδρος ορίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σήμερα, η επιτροπή θα ασχοληθεί με διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα όπως οι ημέρες και οι ώρες που θα συνεδριάζει, ενώ τα κόμματα αναμένεται να καταθέσουν και τις προτάσεις τους σχετικά με την κλήτευση των πρώτων μαρτύρων που θα καταθέσουν στην Προανακριτική. Η λίστα των πρώτων μαρτύρων αναμένεται να οριστικοποιηθεί πιθανότατα αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ