Επέμβαση μείωσης στήθους πρότεινε διευθύντρια δημοτικού να κάνει 13χρονη μαθήτρια της - iefimerida.gr

Επέμβαση μείωσης στήθους πρότεινε διευθύντρια δημοτικού να κάνει 13χρονη μαθήτρια της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση ότι η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Central στην πόλη Moline Acres πρότεινε στην μητέρα της 13χρονης Γκαμπριέλ Τζάκσον να της κάνει εγχείριση μείωσης στήθους προκειμένου να σταματήσουν να την πειράζουν οι συμμαθητές της.

«Με έκαναν να αισθανθώ ότι είναι δικό μου λάθος που ο Θεός την έφτιαξε έτσι. Κανονικά το σχολειό θα έπρεπε να μιλήσει στα παιδιά και να τους εξηγήσει ότι τα σώματα των ανθρώπων αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν. Και πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό, αλλά εξίσου μοναδικό και όμορφο».

Αυτό δήλωσε η εξαγριωμένη Τάμι Τζάκσον στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΤVI σχετικά με την απαράδεκτη αντιμετώπιση που είχε όταν πήρε τηλέφωνο την διεύθυνση του σχολείου για να παραπονεθεί για το δούλεμα που έτρωγε η 13χρονη κόρη της στην τάξη εξαιτίας του μεγάλου στήθους της.

Συγκεκριμένα της είπαν ότι είτε πρέπει να την μεταφέρει σε άλλο σχολείο, είτε να πάει σε ένα πλαστικό χειρούργο για να της μειώσουν το στήθος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό απλά αποδεικνύει την έκταση του συγκεκριμένου φαινομένου στις ΗΠΑ, με πάνω από 219.000 αισθητικές επεμβάσεις να έχουν πραγματοποιηθεί σε παιδιά ηλικίας 13-19 μόνο μέσα στο 2010.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ