Χωρίς Μετρό και σήμερα η Αθήνα – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς - iefimerida.gr

Χωρίς Μετρό και σήμερα η Αθήνα – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς

Χωρίς Μετρό η Αθήνα – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των επιβατών και των οδηγούν που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας αφού οι εργαζόμενοι στο Μετρό συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους και κρατούν για έβδομη ημέρα κλειστούς του σταθμούς του δημοφιλέστερου και πιο εξυπηρετικού Μέσου Μεταφοράς για την πλειοψηφία των πολιτών. Ετσι και σήμερα Τετάρτη οι Αθηναίοι θα δοκιμάσουν και πάλι την υπομονή τους, αφού τα νεύρα αναμένεται να χτυπήσουν «κόκκινο», όπως και το μποτιλιάρισμα στο δρόμο.

Από την πλευρά τους πάντως οι εργαζόμενοι δεν φαίνεται να συγκινούνται και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα την κόντρα με την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα εκτός από το Μετρό που οι πολίτες έχουν ξεχάσει πως λειτουργεί, στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς.

Συγκεκριμένα ο Ηλεκτρικός και το Τραμ θα τραβήξουν χειρόφρενο από τις 12:00 έως τις 16:00

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ