Σπάσανε τα νερά για τη Σακίρα- Γέννησε ένα τριών κιλών αγοράκι - iefimerida.gr

Σπάσανε τα νερά για τη Σακίρα- Γέννησε ένα τριών κιλών αγοράκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευτυχές τέλος είχε η πολυδιαφημισμένη εγκυμοσύνη της Σακίρα, με τον πατέρα Τζεράρντ Πικέ να ανακοινώνει χθες μέσω facebook την γέννηση του γιου τους ονόματι Μίλαν.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμετην γέννηση του Μίλαν Πικέ Μεμπάρακ, γιου της Σακίρα Μεμπάρακ και του Τζεράρντ Πικέ που γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στις 9:36 μ.μ. στη Μπαρτσελόνα της Ισπανίας. Το όνομα Milan (που προέρχεται από το MEE-lahn), σημαίνει αγαπητός και ελεήμων στα Σλαβικά, πρόθυμος και κοπιώδης στην Αρχαία Ρώμη και ενοποίηση στη Σανσκριτική! Σαν τον πατέρα του, ο μικρός Μίλαν έγινε μέλος της Barcelonα FC με το που γεννήθηκε».Αυτό ήταν το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πανευτυχής πατέρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ισπανικές εφημερίδες η 35χρονη Σακίρα έφτασε στο νοσοκομείο για τον τοκετό με αυτοκίνητο, συνοδευόμενη από τον 25χρονο σταρ της Μπαρτσελόνα.

Η πολυπλατινένια Κολομβιανή είχε ζητήσει το μωρό να γεννηθεί με καισαρική τομή και όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε να αποτελείται από γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ