Κεδίκογλου, Μουρούτης, Γεννηματά, Παπαδόπουλος στον διακομματικό «καφέ» της συγκυβέρνησης - iefimerida.gr

Κεδίκογλου, Μουρούτης, Γεννηματά, Παπαδόπουλος στον διακομματικό «καφέ» της συγκυβέρνησης

Κεδίκογλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα νέο όργανο επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα με πρωτοβουλία του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Πρόκειται για την υλοποίηση απόφασης που είχαν λάβει αρχικά οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί της συγκυβέρνησης σε συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου πριν από τέσσερις μήνες και επαναβεβαιώθηκε στην τελευταία τους συνάντηση την περασμένη Τετάρτη.

Πρόκειται για ένα άτυπο όργανο το οποίο θα συνεδριάζει κάθε Δευτέρα μεσημέρι με τη συμμετοχή του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη, της εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά και του εκπροσώπου Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς Ανδρέα Παπαδόπουλου.

Στόχος είναι αφενός να υπάρχει συντονισμός και προγραμματισμός της δράσης των κομμάτων στα πλαίσια του κυβερνητικού έργου και των αποφάσεων που λαμβάνονται και αφετέρου να υπάρχει πρόληψη για ζητήματα που διχάζουν τα κόμματα. Παράλληλα, το συγκεκριμένο όργανο θα λειτουργεί και ως επιτροπή crisis managment όταν προκύπτουν μείζονα ζητήματα.

Σήμερα το πρωί ο κ. Κεδίκογλου επικοινώνησε τηλεφωνικά τόσο με την κυρία Γεννηματά όσο και με τον κ. Παπαδόπουλο και τους ενημέρωσε ότι η πρεμιέρα -εν είδει πρόβας τζενεράλε- θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ