Προπηλάκισαν την Ά. Νταλάρα - Γ. Πεταλωτής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την επίθεση» - iefimerida.gr

Προπηλάκισαν την Ά. Νταλάρα - Γ. Πεταλωτής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την επίθεση»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από πολίτες δέχθηκε χθες το βράδυ η υφυπουργός Εργασίας Άννα Ντάλαρα, στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου. Η κ. Ντάλαρα, συνοδευόμενη από μικρή αστυνομική δύναμη, φυγαδεύτηκε με μηχανή αφού ολοκλήρωσε την ομιλία της.

Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε συνένετυξή του στον ΒΗΜΑ FM δήλωσε πως πίσω από την επίθεση του στην κ. Νταλάρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η υφυπουργός Εργασίας βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση και να ενημερώσει τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Λίγο μετά τις 19:30 και ενώ η υφυπουργός Εργασίας βρισκόταν μέσα στην αίθουσα, περίπου 100 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί απέξω τη γιούχαραν και πήγαν να μπουν και μέσα στην αίθουσα, ενώ φώναζαν το σύνθημα «κλέφτες, κλέφτες».

Στο σημείο έφτασε μια διμοιρία των ΜΑΤ, αλλά μόλις οι πολίτες είδαν τους αστυνομικούς τούς επιτέθηκαν με νεράτζια, πέτρες και μπουκάλια. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά. Αποτέλεσμα της έντασης ήταν να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Νταλάρα είχε δεχθεί και πάλι φραστική επίθεση πολιτών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Περιστέρι.

*Αποκλειστικά στην iefimerida.gr η άποψη της Άννας Νταλάρα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ