Το νέο αίμα της εθνικής είναι εδώ!! - iefimerida.gr

Το νέο αίμα της εθνικής είναι εδώ!!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εθνική ποδοσφαίρου μας, νίκησε το Σάββατο την εθνική της Μάλτας, στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης, σ' ένα ματς όπου έλαμψε το νέο αίμα της ομάδας. Την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι νέοι της ηλικίας τους ήταν στο Σύνταγμα και διαδήλωναν εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής, οι Φετφατζίδης, Νίνης και Κ. Παπαδόπουλος, ξεχώρισαν στην νίκη της εθνικής μας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την εθνική μας να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, και να σκοράρει νωρίς. Στο 8' ο Φετφατζίδης άνοιξε το σκορ με ένα εντυπωσιακό σουτ. Στο 26' ο Κ. Παπαδόπουλος, σκόραρε στο ντεμπούτο του με την εθνική, μετά από ιδανική εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, και διπλασίασε τα τέρματα για την εθνική μας.

Μετά το πρώτο 30λεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι διεθνείς μας δεν πίεσαν περισσότερο, ενώ οι διεθνείς της Μάλτας προσπαθούσαν αλλά δεν μπορούσαν να ανησυχήσουν περισσότερο τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο, που πραγματοποιούσε και εκείνος το ντεμπούτο του με τα χρώματα της εθνικής μας, μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, οι Μαλτέζοι μπήκαν ιδιαιτέρως φουριόζοι, και κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 54' με τον Μιφσούντ και σουτ μέσα από την περιοχή.

Η εθνική μας γρήγορα ανασυντάχθηκε και σκόραρε άλλο ένα εύκολο γκολ, με τον Φετφατζίδη στο 64' ύστερα από πολύ όμορφη μπαλιά από τα δεξιά του Σαλπιγγίδη και μετά από μια κάκιστη έξοδο του τερματοφύλακα της Μάλτας.

Η ελληνική εθνική συνέχισε τον αγώνα στο ρελαντί, άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόλις πριν από 1 εβδομάδα τέλειωσαν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις οι διεθνείς μας, ενώ υπήρχαν και πολλές απουσίες που δεν επέτρεπαν να κατεβάσει σε πλήρη σύνθεση η ομάδα.

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε τον αγώνα, και είχε μια καλή ευκαιρία να δει σε πλήρη δράση το νέο αίμα της εθνικής μας, το οποίο υπόσχεται νέες διακρίσεις και επιτυχίες για τα εθνικά μας χρώματα.

Με αυτή την νίκη, η εθνική μας ανέβηκε ξανά στην κορυφή του ομίλου μας με 14 βαθμούς, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Κροατία και το Ισραήλ, που όμως έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Το επόμενο ραντεβού της εθνικής, είναι την Τετάρτη τα ξημερώματα, στην Νέα Υόρκη, όπου θα αναμετρηθεί σε φιλικό αγώνα με την εθνική του Ισημερινού. Στον αγώνα δεν θα είναι παρών ο Βασίλης Τοροσίδης(παντρεύεται ο αδερφός του), όπως και ο Τάκης Φύσσας. Αντιθέτως στο πλάι της εθνικής θα είναι ο Ζήσης Βρύζας, στην τελευταία του αποστολή, πριν αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ