Ατρόμητος 62χρονος βούτηξε από την ουρά καρχαρία και έσωσε μικρά παιδιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ατρόμητος 62χρονος βούτηξε από την ουρά καρχαρία και έσωσε μικρά παιδιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aτρόμητος αποδείχθηκε ότι είναι ένας 62χρονος άνδρας από τη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν είδε έναν καρχαρία να κολυμπά στα ρηχά εκεί όπου βρίσκονταν και πολλά παιδιά, βούτηξε στα νερά, τον βούτηξε από την ουρά και προσπάθησε να τον απομακρύνει.

Ο 62χρονος Πολ Μαρσαλσέα μαγείρευε μαζί με τη γυναίκα του και την κρόη του στο δωμάτιό τους, όταν ξαφνικά άκουσε κραυγές και κάποιους να φωνάζουν ότι είχαν δει έναν καρχαρία.

Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεξε προς την ακτή, βούτηξε στα νερά και έπιασε τον καρχαρία από την ουρά, για να τον απομακρύνει από τα νερά, όπου κολυμπούσαν πολλά παιδιά.

Ο ίδιος, αναφερόμενος στο περιστατικό είπε πως ο καρχαρίας έκανε μια απότομη κίνηση προς το μέρος του, χωρίς να τον βρει, ενώ ανέφερε πως «λίγο έλειψε να του δαγκώσει το πόδι».

«Ορισμένοι θα πουν ότι ήταν ανόητο αυτό που έκανα, αλλά όταν βλέπεις ένα τόσο όμορφο πλάσμα να παλεύει να σωθεί, κατά βάθος ξέρεις ότι θες να το βοηθήσεις», πρόσθεσε ο 62χρονος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ