Χρυσή Αυγή: Να πάψει να διακινεί ανοησίες για διαφημιστικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Να πάψει να διακινεί ανοησίες για διαφημιστικούς λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της απάντηση για τα γεγονότα που συνέβησαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανάβυσσο έδωσε η Χρυσή Αυγή.

Το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στην πρόσοψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού και έριξαν και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής εντός των γραφείων.

Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της απαντά πως δεν έχει ουδεμία σχέση με το περιστατικό, σημειώνοντας πως αμφιβάλλει αν έγινε στην πραγματικότητα αυτό. «Να πάψουν να διακινούν ανοησίες για διαφημιστικούς λόγους οι "σύντροφοι"» ανέφερε.

Κλείνοντας, καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει θέση για ανάλογα περιστατικά που έχει δεχθεί η Χρυσή Αυγή. «Παρεμπιπτόντως τους καλούμε να καταδικάσουν τις δολοφονικές, βομβιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί επανειλημμένως η Χρυσή Αυγή από αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλλά σε κάθε τέτοια περίπτωση, οι άλλοτε λαλίστατοι συριζαίοι δε βγάζουν άχνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ