Ξέσπασε πόλεμος στις εταιρείες για τα παπούτσια που θα φοράει ο Ομπάμα στην ορκωμοσία - iefimerida.gr

Ξέσπασε πόλεμος στις εταιρείες για τα παπούτσια που θα φοράει ο Ομπάμα στην ορκωμοσία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν, ο Τζορτζ Μπους, ο Μπιλ Κλίντον και ο Μπους Τζούνιορ είχαν ένα κοινό σημείο εκτός του να είναι Πρόεδροι των ΗΠΑ: φορούσαν όλοι ένα ζευγάρι παπούτσια Allen Edmonds την ημέρα της ορκωμοσίας τους.

Ο Μπάρακ Ομπάμα ήταν ο πρώτος πρόεδρος που δεν δέχτηκε να φορέσει παπούτσια της διάσημης μάρκας και είχε προτιμήσει παπούτσια εισαγωγής. Ο διευθυντής της εταιρείας Allen Edmonds κάνει το σταυρό του να προτιμήσει ο Ομπάμα τα δικά του παπούτσια αυτή τη φορά. «Με το επίπεδο της ανεργίας που υπάρχει στις ΗΠΑ θα προτιμούσαμε να φοράει παπούτσια που κατασκευάζονται στο αμερικανικό έδαφος» δήλωσε ο «Μr Allan Edmonds» στην Huffington Post.

H εταιρεία αναγκάστηκε να απολύσει το 8% των υπαλλήλων της το 2008, χτυπημένη από την κρίση. Το 2009 η φίρμα είχε κατασκευάσει ένα ειδικό ζευγάρι παπούτσια το οποίο είχε ονομαστεί «The Hyde Park» προς τιμήν του νέου προέδρου, ελπίζοντας ότι θα τα φορέσει στην ορκωμοσία του.

Στην τωρινή ορκωμοσία η εταιρεία τηλεφώνησε στους ενδυματολόγους του Μπάρακ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο παρακαλώντας τους να επιλέξουν τη διάσημη μάρκα.

Ωστόσο στην κούρσα των ενδυματολογικών επιλογών του αμερικανού προέδρου μπήκε φέτος και η Brooks Brothers η οποία διαφημίζεται στην Ουάσινγκτον θυμίζοντας ότι Ο Λίνκολν, ο Γουίλσον και ο Γκραντ είχαν επιλέξει τη δική τους ιστορική μάρκα για την ορκωμοσία τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ