Ομπάμα: Σημαντικότερο στοιχείο της ορκομωσίας είναι το νέο κούρεμα της Μισέλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ομπάμα: Σημαντικότερο στοιχείο της ορκομωσίας είναι το νέο κούρεμα της Μισέλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το γνωστό του πλέον χιούμορ που συχνά έχει στο επίκεντρο την αγάπη για τη σύζυγό του Μισέλ, ο Μπάρακ Ομπάμα λίγες ώρες πριν την δεύτερη ορκωμοσία του μπροστά στα πλήθη της Ουάσιγκτον.

Ομπάμα: Σημαντικότερο στοιχείο της ορκομωσίας είναι το νέο κούρεμα της Μισέλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Όταν λοιπόν τον ρώτησαν, ποιά θα είναι κατά τη γνώμη του η σημαντικότερη στιγμή στο διήμερο των ορκωμοσίας του, αντί να αναφερθεί στο ότι συμπίπτει με τον εορτασμό της μέρας του Λούθερ Κίνγκ, με το γεγονός ότι επιστρέφει για δεύτερη φορά με αυξημένες ευθύνες, ή οτιδήποτε άλλο βαθύστοχαστα πολιτικό, αρκέστηκε να πει: «Σίγουρα το νέο κούρεμα της Μισέλ. Μου αρέσουν πολύ αυτές οι αφέλειες που απέκτησε. Βέβαια ότι κι αν κάνει της ταιριάζει». Ο πρόεδρος έχει δηλώσει πως του αρέσει να πειράζει και να φλερτάρει τη γυναίκα του, κάτι που συχνά αποτυπώνεται ακόμη και στις φωτογραφίες τους.

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία με το νέο κούρεμα της Μισέλ Ομπάμα την Πέμπτη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 49ων γενεθλίων της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ