Δάκρυα, guest stars και τελική βαθμολογία-Όλα όσα έγιναν στο Dancing [βίντεο] - iefimerida.gr

Δάκρυα, guest stars και τελική βαθμολογία-Όλα όσα έγιναν στο Dancing [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το 10ο live του "Dancing with the stars 3". Εκεί που η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιβεβαίωσε την υπεροχή της. Αφού πρώτα έβαλε τα κλάματα.

Pasodoble για τις γυναίκες και βιενέζικο βαλς για τους άντρες περιελάμβανε το «μενού» του 10ου live του Dancing with the stars. Ενώ στην συνέχεια όλα τα ζευγάρια κλήθηκαν να ανέβουν ταυτόχρονα στην πίστα για ένα μαραθώνιο χορού.

Πρώτη άνοιξε το χορό η Έλενα Παπαβασιλείου (που συγκέντρωσε 45 βαθμούς αλλά τελικά αποχώρησε) με τον Ηλία Βρεττό να την ακολουθεί, κερδίζοντας τρια 10άρια και συνολικά 48 βαθμούς.

Ντυμένη στα λευκά εμφανίσθηκε η Λάουρα Νάργες που, παρότι άκουσε καλά λόγια από την κριτική επιτροπή, συγκέντρωσε μόλις 42 βαθμούς και βρέθηκε για 4η συνεχόμενη φορά υποψήφια για αποχώρηση.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το βιενέζικο βαλς του Νίκου Αναδιώτη που δεν ικανοποίησε την κριτική επιτροπή (σ.σ. Του έδωσαν μόλις 41 βαθμούς) και το αντίστοιχο του Σπύρου Σούλη που τα πήγε ελαφρώς καλύτερα φτάνοντας τους 44 βαθμούς.

Ο επίλογος γράφτηκε με το μεγάλο φαβορί, Ντορέττα Παπαδημητριόυ, που εντυπωσίασε και πάλι κριτική επιτροπή και κοινό, συγκεντρώνοντας 48 βαθμούς. Ενώ θετικά ήταν τα σχόλια για την εξαιρετικά γυμνασμένη πλάτη της, την οποιά και αναδύκνυει η δαντελωτή ολόσωμη φόρμα που φορούσε.

Μάλιστα η Ντορέτα ήταν το πρόσωπο του χθεσινού live και για ένα άλλο λόγο. Συγκεκριμένα τα δάκρυα που έβαλε καθώς -κατά την ώρα της πρόβας μέσα στην εβδομάδα- αντί να ακούσει να παίζει στο cd το τραγούδι που θα χόρευε την Κυριακή, όπως περίμενε, άκουσε τις φωνές των γιων της που της ευχόντουσαν καλή επιτυχία και της έλεγαν πόσο πολύ την αγαπούν.

Στον Μαραθώνιο χορού που ακολούθησε νικητής αναδείχθηκε ο Ηλίας Βρεττός, με την τελική βαθμολογιά -μετά και από τις δυο δοκιμασίες- να διαμορφώνεται ως εξής: Ηλίας Βρεττός-58 βαθμοί, Ντορέττα Παπαδημητρίου-57 βαθμοί, Σπύρος Σούλης-52 βαθμοί, Έλενα Παπαβασιλείου-50 βαθμοί, Λάουρα Νάργες-49 βαθμοί, Νίκος- 47 βαθμοί.

Στο πλατό του Dancing With The Stars στο δέκατο live show εμφανίστηκαν σε guest εμφάνιση ο Μύρωνας Στρατής και η Μαρία Μπεκατώρου, στην οποία και έγινε live πρόταση για να συμμετάσχει στο Dancing with the stars 4.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ