Χωρίς Μετρό η Αθήνα – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς - iefimerida.gr

Χωρίς Μετρό η Αθήνα – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς

Χωρίς Μετρό η Αθήνα – Πως θα κινηθούν τα υπόλοιπα Μέσα Μεταφοράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πέμπτη ημέρα οι εργαζόμενοι στο Μετρό κρατούν κλειστούς τους σταθμούς και ακινητοποιημένους τους συρμούς δοκιμάζοντας τα νεύρα των επιβατών. Και σήμερα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου τα Μετρό θα παραμείνει ακινητοποιημένο, αφού κλιμακώνονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων, οι οποίοι αντιδρούν, κυρίως, στην ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί αφού στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό και Τραμ, τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 08:00 έως τις 16:00 προκαλώντας χάος και πάλι στους δρόμους της Αθήνας, αφού οι επιβάτες θα χρειαστεί να μετακινηθούν μα τα αυτοκίνητα τους και με τα λεωφορεία.

Την ίδια ώρα ώρα στη δικαιοσύνη η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για τις απεργιακές κινητοποιήσεις προκειμένου «να αποκατασταθεί η νομιμότητα και η ομαλή διεξαγωγή των δρομολογίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ