Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Βενιζέλος είχε τη λίστα Λαγκάρντ, αυτός μπορούσε να κάνει αντίγραφα - iefimerida.gr

Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Βενιζέλος είχε τη λίστα Λαγκάρντ, αυτός μπορούσε να κάνει αντίγραφα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στο θέμα για το ποιος αντέγραψε το στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ δίνει ο διευθυντής του Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, δηλώνοντας ότι ο κ.Βενιζέλος μπορούσε να αντιγράψει τη λίστα αφού εκείνος την είχε στο γραφείο του, ενώ ο Πάνος Σκουρλέτης τον χαρακτηρίζει συνώνυμο του ψεύδους.

Απαντώντας στις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή την Πέμπτη, ο κ.Παππάς δηλώνει ότι ο κ.Βενιζέλος ενοχλήθηκε από την δημοσίευση της λίστας, την οποία έκρυβε -όπως γράφει- στο γραφείο του, και οφείλει να αποδείξει τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του:

«Ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της. Όμως οφείλει να θεμελιώσει και να αποδείξει τις κατηγορίες που εκστόμισε εναντίον μου. Βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί ως συκοφάντης, ούτε ο ίδιος, ούτε αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του.

Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα.

Ας καταλάβει επιτέλους ότι ο καιρός που μπορούσε να συμπεριφέρεται ως Καίσαρας πέρασε»

Σκουρλέτης: Σιωπά ο Βενιζέλος, δεν αποδεικνύει όσα είπε στη Βουλή

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. Οπως είπε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σιωπά και δεν απαντά στην πρόκληση που του είχε απευθύνει ο ίδιος εδώ και τρεις ημέρες να δώσει στοιχεία για τις καταγγελίες του στη Βουλή, ενώ τον χαρακτηρίζει συνώνυμο του ψεύδους και της κενολογίας:

«Έχουν ήδη περάσει τρεις ημέρες και ο κ. Βενιζέλος, παρότι τον προκάλεσα να κατονομάσει σε ποιους δημοσιογράφους και πότε διέρρεα τα όσα μου καταμαρτυρεί σε σχέση με το περιεχόμενο της λίστας που παρακρατούσε επί δεκατέσσερις μήνες, σιωπά. Αν δεν έχει το θάρρος να το κάνει ο ίδιος, ας βάλει κάποιον εκπρόσωπό του . Φαίνεται όμως πως το όνομά του έχει καταστεί συνώνυμο του ψεύδους, του κενολόγου βερμπαλισμού και της αλαζονείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ