Η Μόνα του Παπακωνσταντίνου «Mε έχουν στοχοποιήσει για τη λίστα, φοβάμαι» - iefimerida.gr

Η Μόνα του Παπακωνσταντίνου «Mε έχουν στοχοποιήσει για τη λίστα, φοβάμαι»

«Mε έχουν στοχοποιήσει για τη λίστα .Φοβάμαι». Κραυγή αγωνίας συνεργάτιδας του Π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρουσιάζουν ως τη δαιμόνια γυναίκα από το γραφείο του Παπακωνσταντίνου που γνώριζε τα πάντα για τη λίστα – λένε ακόμα και ότι έχει αντίγραφό της. Η Μόνα Παπαδάκου θεωρεί ότι στοχοποιήθηκε και κινδυνεύει.

Στην ένορκη κατάθεσή της στις 3 Ιανουαρίου που αποκάλυψε το iefimerida.gr, η επιστημονική συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου δήλωνε «Διαρκούσης της θητείας μου και στα δυο ανωτέρω Υπουργεία ουδέποτε άκουσα κάτι σχετικό με την σχετική λίστα για την οποία με ρωτάτε, ούτε ποτέ μου ζητήθηκε να κάνω κάτι σχετικό με την λίστα αυτή ή οποιαδήποτε άλλη λίστα.». Ερωτώμενη στη συνέχεια, τόνισε « Επαναλαμβάνω, ουδέποτε άκουσα από τον Υπουργό ή από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο κάτι σχετικό με αυτή την λίστα. Η πρώτη φορά που άκουσα κάτι σχετικό ήταν από τα μέσα ενημέρωσης».

Σύμφωνα με την Real News σήμερα, η Μόνα Παπαδάκου ζήτησε την προστασία της αστυνομίας, επειδή πιστεύει ότι κινδυνεύει επειδή έχει στοχοποιηθεί ως ένα από τα άτομα που αντέγραψαν τη λίστα και ενδεχομένως κρύβει τη λίστα. Ωστόσο, την ενημέρωσαν ότι από τη στιγμή που έχει καταθέσει, μπορεί μόνο να ζητήσει να υπαχθεί σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων.

Πάντως προκαλεί απορία το γεγονός ότι φέρεται να ζήτησε προστασία , από τη στιγμή που δεν διαμένει πλέον στην Αθήνα, αλλά εργάζεται στις Βρυξέλλες ως διαπιστευμένη βοηθός της Άννυς Ποδηματά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ