Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο -Πέφτουν οι άνεμοι, παραμένει το κρύο - iefimerida.gr

Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο -Πέφτουν οι άνεμοι, παραμένει το κρύο

Βελτιώνεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο -Πέφτουν οι άνεμοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού το Σάββατο και την Κυριακή, καθώς αναμένεται να περιοριστούν οι βροχοπτώσεις, να πέσουν οι άνεμοι, ωστόσο το κρύο θα παραμείνει και μάλιστα ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να πέσει και άλλο η θερμοκρασία.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και τη Μακεδονία με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων, ωστόσο παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και το πρωί του Σαββάτου σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία αναμένεται να έχει μικρή πτώση και θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 15 στη Νότια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ