Ο πασίγνωστος ηθοποιός που φημολογείται ότι είναι ο πατέρας των γιων της Φόστερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που φημολογείται ότι είναι ο πατέρας των γιων της Φόστερ [εικόνα]

Ο πασίγνωστος ηθοποιός που φημολογείται ότι είναι ο πατέρας των παιδιών της Φόστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία της Τζόντι Φόστερ από τις Χρυσές Σφαίρες παρέα με τους γιους της και έναν... καλό φίλο και πασίγνωστο συνάδελφό της φούντωσε τις φήμες ότι μάλλον αυτός είναι ο πατέρας των παιδιών της.

Ο λόγος για τον Μελ Γκίμπσον. Οσοι βλέπουν τη φωτογραφία σημείωνουν την εκπληκτική ομοιότητα των παιδιών με τον ηθοποιό.

Οι δύο ηθοποιοί πρωτογνωρίστηκαν το 1994 όταν και πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Maverick». Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων συνέχισαν να κάνουν παρέα, ενώ στη διάρκεια των χρόνων έχουν κάνει και αρκετές κοινές εμφανίσεις. Οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντήθηκαν ξανά το 2011 όταν και πρωταγωνίστησαν στο κινηματογραφικό «The Beaver».

Οι δύο γιοι της Τζόντι Φόστερ είναι ηλικίας 12 και 15 ετών, δηλαδή γεννήθηκαν το 2001 και το 1998 αντίστοιχα.

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού για τον Γκίμπσον, καθώς είχε πει πως «είναι απίστευτα αξιαγάπητος και ευαίσθητος... Το ήξερα από την πρώτη στιγμή που τον είδα ότι θα τον αγαπώ για όλη μου τη ζωή», αλλά και το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των δύο ηθοποιών αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για τις φήμες που κυκλοφορούν τα τελευταία 24-ωρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ